Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 12 μ.μ., το Hotspot Νεάπολης διοργάνωσε στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου των Αγίων Αναργύρων εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Η τέχνη της προτεραιοποίησης: Πως να διαχειριστείς τον χρόνο σου σοφά». Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και επιστημονικά υπεύθυνη της δομής, κα Σόνια Παπαπαρίση ήταν η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης,

προσφέροντας χρήσιμες στρατηγικές και πρακτικές για την αποδοτική διαχείριση του χρόνου, ενώ συμμετείχαν επίσης και οι κοινωνικοί λειτουργοί, κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βασιλική Μαυρομύτη, οι οποίες συνέβαλαν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην αναγνώριση και στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, προσφέροντας πρακτικές λύσεις για την εξισορρόπηση των καθημερινών υποχρεώσεων, με σκοπό τη μείωση του άγχους και την επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής. Η κα Παπαπαρίση μοιράστηκε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες για τη διαχείριση του χρόνου, παρέχοντας στρατηγικές και πρακτικά εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην καθημερινή ζωή. Έτσι, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξερευνήσουν νέες προσεγγίσεις, επιτυγχάνοντας μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους.

Το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητήθηκαν και συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση, θέτοντας σημαντικά ερωτήματα και μοιράζοντας τις δικές του εμπειρίες. Η ενεργή αυτή συμμετοχή ανέδειξε τη σημασία της εκδήλωσης και υπογράμμισε την ανάγκη για παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Διεύθυνση: Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 62194

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας: 7:30πμ -15:30μμ


2024 05 Afisa Hotspot

 

2024 05 28 Hotspot Empowerment 1

2024 05 28 Hotspot Empowerment 2

2024 05 28 Hotspot Empowerment 3 

 2024 05 28 Hotspot Empowerment 4

visual id ESPA 1024x237

 

Το HOTSPOT Νεάπολης στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005087, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος "Θεσσαλία 2021-'27"

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....