Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στις  30  Μαΐου 2024 το Hotspot Νεάπολης  πραγματοποίησε συνάντηση δημοσιότητας-συνεργασίας με τις μαίες από τα ιατρεία Ν.Ιωνίας του Κέντρου Υγείας Βόλου.  Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Βόλου.    

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του Hotspot Νεάπολης η επιστημονικά υπεύθυνη  του προγράμματος κα Παπαπαρίση Σόνια , οι Κοινωνικοί Λειτουργοί  κα Μαυρομύτη  Βασιλική και κα Ρεφενέ Έλενα και  εκ μέρους   του Κέντρου Υγείας   Βόλου  οι μαίες Κάκκα  Πολυτίμη, Καραγιάννη Μαρία και Εμμανουήλ Ελευθερία .

   Σκοπός της συνάντησης  ήταν,  η γνωριμία με το προσωπικό,  η αμφίδρομη  ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η  διερεύνηση δυνατότητας συνεργασίας καθώς και η από  κοινού οργάνωση  δράσεων με στόχο την ενημέρωση – πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολίτων της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Βόλου .

   Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:   οι βασικοί άξονες λειτουργίας του HOTSPOT  Νεάπολης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες  και οι δράσεις της Δομής  που στοχεύουν στην  καταπολέμηση της φτώχειας και στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των νέων . 

   Επίσης, στα Ιατρεία  Ν.Ιωνίας του Κέντρου Υγείας   Βόλου παρέχονται  δωρεάν  οι εξής υπηρεσίες : 

  • Εμβολιασμού
  • Τεστ Παπανικολάου
  • Σχολεία Ανώδυνου τοκετού-Ψυχοσωματική προετοιμασία για τον τοκετό, τον  θηλασμό , την γονεϊκότητα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα  .
  • Ομιλίες .
  • Παρουσιάσεις σε σχολεία για την σεξουαλική αναπαραγωγική υγεία προσαρμοσμένο  στις τάξεις ΣΤ ΄ Δημοτικού  - Της Α ,Β , Γ Γυμνασίου  και Α Λυκείου  .

   Η συνάντηση έκλεισε με διανομή έντυπου  υλικού.


Στοιχεία επικοινωνίας με τα ΙΑΤΡΕΙΑ  Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ:

Διεύθυνση: Λ. Ειρήνης,  Βόλος 384

Τηλ: 24210-81553

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Διεύθυνση: Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 62194

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας: 7:30πμ -15:30μμ


2024 05 28 Hotspot Empowerment 2

 

 

visual id ESPA 1024x237

 

Το HOTSPOT Νεάπολης στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005087, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος "Θεσσαλία 2021-'27"

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....