Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών 

ΣΥΔ Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: Hotspot Νεαπολης
Τυπογραφια
  • Μικροτερο Μικρο μεσαιο Μεγαλο μεγαλυτερο
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη 23 Μαϊου και ώρα 10:00 π.μ., το Hotspot Νεάπολης διοργάνωσε στο Κοινωνικό Κέντρο των Αγίων Αναργύρων μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα « Ευτυχία… εντός σας βρίσκεται το κλειδί!». Στην εκδήλωση συμμετείχαν η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και επιστημονικά υπεύθυνη της δομής, κα Σόνια Παπαπαρίση, η οποία ήταν η βασική ομιλήτρια και οι κοινωνικοί λειτουργοί, κα Έλενα Ρεφενέ και κα Βασιλική Μαυρομύτη.

Η κα Παπαπαρίση ανέλυσε με εμπνευσμένο τρόπο τους βασικούς παράγοντες που συμβάλουν στην ευτυχία και προσέφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμες τεχνικές για την επίτευξή της στην καθημερινότητα. Με ένα ενδιαφέρον και διαδραστικό τρόπο, ενθάρρυνε τους παρευρισκόμενους να αναζητήσουν τη χαρά σε μικρές στιγμές και να καλλιεργήσουν την ευγνωμοσύνη.

Με πλούσια συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών, η εκδήλωση αποτέλεσε μια πηγή έμπνευσης και ανάπτυξης για όλους όσους παρευρέθηκαν. Τόσο η κα Παπαπαρίση όσο και κοινωνικοί λειτουργοί ανέπτυξαν μια διαδραστική συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων, μοιράστηκαν παραδείγματα από την επαγγελματικής τους εμπειρία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να εκφράσει τις απορίες και τις σκέψεις του. Μάλιστα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τη θετική τους ανταπόκριση για μελλοντικές παρόμοιες δράσεις, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Hotspot Νεάπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Διεύθυνση: Αραχώβης 1, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 62194

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας: 7:30πμ -15:30μμ


2024 04 11 HOTSPOT EPAS DYPA 2

2024 04 11 HOTSPOT EPAS DYPA 2

2024 04 11 HOTSPOT EPAS DYPA 2

 

 

Logo ESPA 2021 27 PEP Thessalias SVAA

 

Το HOTSPOT Νεάπολης στην περιοχή παρέμβασης - ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005087, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος "Θεσσαλία 2021-'27"

  

Δημοσιευσεις του HOTSPOT Νεαπολης

Epidomata OPEKA icon

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορείτε να έχετε δωρεάν εξυπηρέτηση για την υποβολή του αιτήματός σας για Ε.Ε.Ε. , επίδομα στέγασης, επίδομα απόρων υπερηλίκων και επιδόματος γέννας. Για τα επιδόματα αναπηρίας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Βόλου (στο ίδιο κτίριο με το Κέντρο Κοινότητας)

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν

DIEK 2020 pro

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου είναι μία ομάδα ατόμων η οποία ξεκίνησε την δράση της το 2010, με στόχο την κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών....